vrijdag 1 augustus 2014

Nagellak merken * Essence, Catrice *

Hey lieve kijkers,

Ik ga jullie vandaag laten zien welke nagellak merken ik allemaal heb natuurlijk komen er ook foto's bij kijken, dus veel kijk plezier ( gebaseerd op de kruitvat qua prijzen)


Essence: €1.69
Als eerste heeft Essence een heel groot assortiment van allerlei verschillende kleuren nagellak, van donker naar licht, van lila tot baby blauw. Die reeks met nagellakjes heten colour and go. De colour and go collectie heeft een breder kwastje waarmee je sneller je nagels kunt lakker en ook goed de hoeken kunt mee nemen ik vind het zelf prettiger werken met een iets breder kwastje. 
 
hier boven zie je een paar van die kleurtjes ^
Omdat deze nagellakjes zo goed liepen hebben ze er een nieuwe reeks bij verzonnen genaamt: Candies. Het zijn 7 mooie zachte kleurtjes zoals: baby roze, baby blauw ect.

Essence is een goed dekkende lak, maar ik vind dat hij na 2 dagen er al bijna af is dat is wel jammer want het zijn wel mooie kleurtjes. Maar voor bijvoorbeeld een avondje stappen kun je de klassieke kleuren van Essence goed gebruiken of een leuk effect er op zoals glitters is ook altijd leuk en orgineel, maar langer als 2/3 dagen denk ik dat je de nagellak niet op houd. Je kunt al deze nagellakjes in het schap van Essence vinden, Essence kun je vinden bij de kruitvat en soms bij de trekpleister. Natuurlijk ook bij andere winkels zoals de Bijenkorf en soms de DA, maar dit zijn de winkels waar je sneller even naartoe wipt om een nagellakje te kopen. 


Catrice: €2,99

Catrice kun je herkennen aan de zwarte dop, het is heel neutraal dus passen de kleuren die in het potje zitten altijd bij de dop. Catrice heeft ook veel verschillende kleuren nagellak maar meer van die zware tinten (donkerder). Maar daarentegen heeft Catrice ook een goede dek laag, ik vind zijn dat de Catrice nagellakjes langer blijven zitten dat de Essence. Catrice droogt heel snel op dus kun je even snel je teennagels doen voor de je naar het strand gaat. 
 
Hier boven een paar mooie kleurtjes van Catrice.
het is de moeite waard om even bij de kruitvat binnen te wippen en even naar het schap van Catrice telopen en een kijkje te nemen.



bedankt voor het kijken 
Doei
Maaike  xoxo 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten